Events

« Neděle Prosinec 02, 2007 »
Ne
Start: 20:00
End: 23:00

Koncert vynikající kapely hrající progresivní rock a jejích hostu FAUX PAS (Sk) a THE FAKE TAPES. V KLUBU MLEJN v pátek 30.listopadu od 20:00.

Start: 20:30
End: 23:59

Qui je kapela, v které své hlasivky trápí David Yow, bývalý frontman legendárních Scratch Acid a The Jesus Lizard. The Jesus Lizard během své kariéry prosluli neuvěřitelnými koncerty, při nichž hrál hlavní roli právě maniak Yow a jeho přiškrcený, psychopatický vokál. Zbytek Qui tvoří už jen kytarista s bubeníkem, kteří ale disponují mimořádně syrovým zvukem, do něhož se zasekávají Yowovy vokální eskapády. Aktuální album „Love´s Miracle“ obsahuje i pozoruhodnou coververzi „Echoes“ od Pink Floyd…

Start: 12:00
End: 20:00

Posledním přdstavením podzimního cyklu Off Off v Paláci Akropolis bude neobvyklá multimediální show pro jednoho diváka v podání norského performera Heineho R. Avdala s názvem Box with holes. Autor nás zavádí do iluzorního světa v krabici, v níž se setkáváme s vlastním já. Neobvyklýprostor a společost jednoho herce v nás vyvolává nečkané emoce. Je to, co vidím, slyším, nebo cítím reálné, nebo jen obraz, přdstava či pocit?
Přdprodej:kavárna Paláce Akropolis a síť Ticketpro.

Syndikovat obsah