Chtěla bych se tady svěřit se zážitkem s tímto lahodným italským pokrmem. Byla středa. Rozhodli jsme se, že zajdem na pizzu. Jenže jsme měli strach, že v 19 hodin už nebude volné, rezervovali jsme si místa. No a den rychle utekl a byl večer. Těšili jsme se na pizzu, celou cestou do pizzerky jsme s kamarády uvažovali, jakou pizzu si dáme. Do pizzerky jsme přišli přesně. Sedli jsme si a velmi příjemná obsluha nám přinesla jídelní a nápojový lístek. Dlouho jsme vybírali a dohodli jsme se, že si dáme jen jednu pizzu a to pizzu „dle přání hosta.“ Nechali jsme si na ni dát šunku, žampióny, kuřecí maso, dva druhy sýru a rajčata. Takže jsme to moc nepřehnali. Čekali jsme asi hodinu, protože měli fakt narváno. No a pak to slečna přinesla. Na první pohled vypadala normálně. Jenže to jsme ještě nevěděli co se skrývá pod vrstvou spečeného sýra… Nevěřila jsem vlastním očím, ale měli jsme hlad a tak jsme jedli až nám bylo špatně. Protože pizza byla nedopečená, kuřecí maso bylo mírně narůžovělé, žádné žampióny, rajčata a jen na hrubé kolečka nakrájená cibule… A tak jsme necelou půlku snědli a brali nohy na ramena a pádili pryč. Myslím si, že to byl jen „špatný den“, bylo moc lidí a kuchař nestíhal, když je tam sám… Proto nechci nikoho přesvědčovat, ať nechodí do pizzerky a nejí pizzu, to bych nechtěla. Jen jsem se chtěla s vámi podělit s mým nevšedním zážitkem.
loula
Poslední komentáře
před 11 let 25 týdnů
před 11 let 25 týdnů
před 11 let 27 týdnů
před 11 let 37 týdnů
před 11 let 48 týdnů
před 11 let 48 týdnů
před 12 let 5 týdnů
před 12 let 15 týdnů
před 12 let 27 týdnů
před 12 let 35 týdnů